top of page
Ylhäältä päin otettu ruokakuva, jossa on lihatäytteisiä tacoja metallitarjottimella. Tacojen vieressä on kulho ananas-omenasalsaa, ja salsaa on myös tacojen päällä. Tacoissa on lisäksi rucolaa, ja niiden vieressä on puolitettu lime. Tarjotin on leikkuulaudan päällä terrakotan värisellä kiiltävällä kaakelipöydällä.

ruokastailaus.

reseptisuunnittelu.

ruokakuvaus.

Reseptisuunnittelussa yhdistyvät intohimoni ruokaan ja haluni luoda kauniita ja herkullisia annoksia lautaselle tai juomia lasiin. Suunnittelen monenlaisia reseptejä, olipa kyseessä sitten tuotteen markkinointikampanja tai sosiaalisen median sisältö. Tavoitteenani on luoda reseptejä, jotka eivät ainoastaan maistu hyvältä vaan myös näyttävät upeilta kuvissa ja videoissa.

 

Reseptisuunnittelun sisältyy aina ruokakuvaus, mutta tarvittaessa voin tuottaa reseptistä myös erilaisia videoita. Näin varmistetaan, että tuotetusta materiaalista saadaan mahdollisimman monipuolinen ja osallistava.

 

Olipa kyseessä sitten klassinen resepti tai rohkea uusi kokeilu, jokainen suunnittelemani resepti on räätälöity täyttämään asiakkaan ainutlaatuiset tarpeet ja tavoitteet. Olen kokenut ruokastailisti ja stailaan myös muiden toteuttamia kuvauksia ja mainosprojekteja.

 

Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva resepti tai ruokastailausprojekti.

muut palvelut.

Toteutan reseptisuunnittelun ja -kuvauksen lisäksi monipuolisesti erilaisia kuvausprojekteja. Alla esimerkkejä videotuotannoistani sekä ravintola-, ruoka- ja brändikuvauksista. Erityisosaamistani ovat myös tuotekuvaukset, jotka on helppo yhdistää reseptisuunnitteluprojekteihin.

RUOKAKUVAAJA_HELSINKI_MIKKOUOSUKAINEN_WINESTATE_TARTAR.jpg

Ollaan yhteydessä!

+358 456 748 383

  • Instagram

Kiitos viestistäsi!

bottom of page