top of page
Tuotekuva punaisesta high ball -cocktailista, jossa on koristeena mustaherukoita. Lasin vieressä näkyy alkoholipullo. Kuva on otettu puupöydältä vihreällä taustalla. Mukana kuvassa on myös kukkia lasipullomaljakoissa, puolitettu viikuna, mustaherukoita ja cocktailtarvikkeita.

tuotekuvaus.

Olen erikoistunut viini-, juoma- ja cocktailkuvaukseen, mutta hallitsen myös muiden ruoka-alan tuotteiden kuvaamisen erinomaisesti. Kuvaukset voidaan järjestää asiakkaan tiloissa, studiossa tai valitussa lokaatiossa, juuri sinun tarpeidesi mukaan.

 

Tuotekuvauksiin kannattaa usein liittää videokuvaus, joka täydentää visuaalista ilmettä ja tekee sisällöstä entistä osallistavampaa. Lisäksi tarjoan mahdollisuuden reseptisuunnitteluun, jonka avulla voimme monipuolistaa tuotteesi markkinointia ja tehdä siitä entistä houkuttelevamman.

 

Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva tuotekuvaus.

muut palvelut.

Tuotekuvausten lisäksi toteutan paljon erilaisia kuvausprojekteja. Katso alta esimerkkejä videotuotannoistani sekä ravintola-, ruoka- ja brändikuvausprojekteistani. Suunnittelen myös erilaisia reseptejä asiakkaitteni tarpeisiin – alla voit tutustua myös luomiini ja kuvaamiini resepteihin.

RUOKAKUVAAJA_HELSINKI_MIKKOUOSUKAINEN_ANORA_BLOSSA.jpg

Ollaan yhteydessä!

+358 456 748 383

  • Instagram

Kiitos viestistäsi!

bottom of page