top of page
Ruokakuva ravintolassa: lautasella on kahta erilaista lihaa, punakaalia ja puolukoita. Mies annostelee lihan päälle kastiketta lusikalla. Pöydällä on aterimet, kangasservietti, viinilasi, vesilasi, käpy ja pieni kynttilälyhty.

ruokakuvaus.

ravintolakuvaus.

Tällä sivulla voit tutustua ravintolakuvauksiini. Tarjoan monipuolisia palveluita, joihin kuuluvat esimerkiksi ruokakuvaus ja muut annoskuvat, brändikuvat, fiiliskuvat salista ja keittiöstä, sisustuskuvat sekä henkilökuntakuvat.

 

Projektit voivat olla kestoltaan lyhyitä, reilun tunnin mittaisia sessioita tai useamman päivän pituisia, riippuen tarpeistasi. Yritykseni toimii pääkaupunkiseudulla, mutta matkustan tarvittaessa ympäri Suomea sekä ulkomailla.

 

Jos projekti sitä kaipaa, buukkaan mallit mukaan, jotta lopputulos vastaa tarkasti toiveitasi. Valokuvauksen ohella tarjoan myös videokuvauksia, jolloin voimme luoda yhtenäisen ja kattavan visuaalisen kokonaisuuden. Videot voivat sisältää esimerkiksi lyhyitä somevideoita, pidempiä markkinointivideoita tai tapahtumavideoita.

 

Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi!

hinnat
alkaen:

Ravintolakuvaus alkaen:

590 € (alv 0 %)

(Esim. 2 h kuvaus, 20 kuvaa)

muut palvelut.

Ravintolakuvausten ohella toteutan paljon erilaisia kuvausprojekteja. Katso alta esimerkkejä videotuotannoistani ja tuotekuvauksistani. Suunnittelen myös erilaisia reseptejä asiakkaitteni tarpeisiin – alla voit tutustua myös luomiini ja kuvaamiini resepteihin.

RUOKAKUVAAJA_HELSINKI_MIKKOUOSUKAINEN_SCOLARE.jpg

Ollaan yhteydessä!

+358 456 748 383

  • Instagram

Kiitos viestistäsi!

bottom of page